Τα παραμύθια του Σεπτέμβρη από τον κ.Τσίπρα

Βασίλης Δεληγκάρης, 02/09/2017


Θέμα επικαιρότητας

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Σύνολο: 82 Κείμενα
Το Σεπτέμβριο του 2014 στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε το περίφημο «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης». Οι υποσχέσεις αυτές υπήρξαν καθοριστικές ώστε να γίνει Πρωθυπουργός μετά από λίγους μήνες. Το διαβόητο αυτό πρόγραμμα μπήκε πολύ σύντομα βέβαια στα αζήτητα.

Μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση του 1ο εξαμήνου του 2015, αφού έβαλε την χώρα στην περιπέτεια των capital controls, του δημοψηφίσματος, και στην παρά λίγο έξοδο από το Ευρώ, φέρνει το 2ο αχρείαστο έως τότε σκληρότατο μνημόνιο ενώ τον Σεπτέμβριο οδηγεί τη χώρα ξανά σε εκλογές. Διχάζει με το «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν» και παραπλανά για μία ακόμη φορά με βασική εξαγγελία το λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα», κλείνοντας το μάτι στους ψηφοφόρους πως δεν πρόκειται να πολύ εφαρμόσει το μνημόνιο που μόλις είχε υπογράψει.

Το 2016 στη ΔΕΘ υπόσχετε το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης, την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το κούρεμα του χρέους. Γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, «επί της οθόνης»

Καμιά από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα τρία τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε στο ελάχιστο.

Για τον εφετινό Σεπτέμβριο, ενόψει της επικείμενης επίσκεψής του στη ΔΕΘ, ήδη έχει εξαγγείλει τον διορισμό δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2018, όπως και την έξοδο από τα μνημόνια…και ποιος ξέρει τι άλλο παραμύθι θα εφεύρει.

Μπορεί να πιστέψει κανείς τα λεγόμενα ενός πρωθυπουργού που σταθερά κάθε Σεπτέμβρη τα τρία τελευταία χρόνια έχει εξαπατήσει κατ’ επανάληψη με ψέματα τους Έλληνες πολίτες;…

Τα παραμύθια και τα ψέματα του κυρίου Τσίπρα δεν πείθουν πλέον παρά ελάχιστους.

Η κλεψύδρα του χρόνου παραμονής του στην κυβερνητική εξουσία αδειάζει, η στιγμή που θα κριθεί στις εκλογές ενώπιον του Ελληνικού λαού πλησιάζει και αυτή η ώρα θα είναι πολύ σκληρή για τον ίδιο και το κόμμα του.


Πρόσθεσε σχόλιο Σχόλια: 0    
Πρόσθεσε σχόλιο

Παρακαλώ συμπλήρωσε όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο. Η ηλεκτρονική σου διεύθυνση (Email) δεν εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Απόφυγε την χρήση κεφαλαίων γραμμάτων - εκτός βέβαια από το πρώτο γράμμα ονόματος ή πρότασης.

Όνομα:
*
Επίθετο:
*
Email:
*
Τίτλος:
*

Γράψε μόνο καθαρό κείμενο (ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο και αριθμούς, όχι σύμβολα ή κωδικούς του HTML). Αν εισάγεις σύμβολα, η αποστολή ακυρώνεται. Άφησε μια κενή σειρά μεταξύ των παραγράφων.

Κείμενο:
εισαχθέντες χαρακτήρες με μέγιστο 2000 *
 

Για λόγους ασφαλείας, αντίγραψε τους αριθμούς της εικόνας στο αντίστοιχο πεδίο. Αν οι αριθμοί είναι δυσανάγνωστοι ή αν πέρασαν 20 λεπτά από τότε που άνοιξες την σελίδα, «κάνε κλικ εδώ για τους αλλάξεις».

 
 
 

Το σχόλιό σου θα εμφανιστεί μετά από έλεγχο της σύνταξης της ιστοσελίδας.