Δ. Χατζησωκράτης: Απορρίπτουμε το ίδιο κυβέρνηση συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ τώρα, όπως και κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ αύριο, χωρίς τη συμμετοχή όλων
12/02/2017

Mιλώντας στον REALfm(εκπομπή Γ.Ψάλτη ) και απαντώντας σε προτάσεις που διατυπώθηκαν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε:

"Απορρίπτουμε το ίδιο την πολιτική πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ τώρα, όπως και την πρόταση για κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας των δυνάμεων του ευρωπαϊκού τόξου αύριο, μετά τις εκλογές, όπου στη μια η ΝΔ και στην άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται εκτός για να κάνουν εκ του ασφαλούς αντιπολίτευση.

Η χώρα χρειάζονταν χθές, χρειάζεται σήμερα, όπως θα χρειάζεται και αύριο μια ευρύτερη Εθνική συνεννόηση, μια εθνική γραμμή και Σχέδιο εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια και μια κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής στήριξης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων για τα επόμενα δύο χρόνια. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αυτή την πολιτική πρόταση σήμερα την απορρίπτουν.

Γιαυτό χρειάζεται ισχυρή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ , σήμερα στην κοινωνία, αύριο στη Βουλή για να την επιβάλλει"Πρόσθεσε σχόλιο
Απόφυγε την χρήση κεφαλαίων γραμμάτων - εκτός βέβαια από το πρώτο γράμμα ονόματος ή πρότασης. Άφησε μια κενή σειρά μεταξύ των παραγράφων.

Παρακαλώ συμπλήρωσε όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο. Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός χαρακτήρων κειμένου: 6,000
Όνομα:  *
Επίθετο:  *
e-mail:  * Δεν φαίνεται στην ιστοσελίδα
Τίτλος:  *
Κείμενο:  εισαχθέντες χαρακτήρες με μέγιστο 6,000 *
 

Γράψε μόνο καθαρό κείμενο.
Κωδικοί του HTML αποκωδικοποιούνται αυτόματα.

Το σχόλιό σου θα εμφανιστεί μετά από έλεγχο της σύνταξης της ιστοσελίδας.
Κείμενα Πρώτης Σελίδας
Μεσαία Στήλη
Δεξιά Στήλη
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 9572 | Σύνολο από 20/02/2004: 19,047,610 | Μοναδικά IP: 515,977