Ταυτότητα: Παρουσίαση
Στη δεξιά στήλη θα βρεις το αρχείο με όλα τα κείμενα που αναζητάς. Τα κείμενα είναι ταξινομημένα κατά κατιούσα ημερομηνία δημοσίευσης και κατανεμημένα σε σελίδες, ανά 10 κείμενα την σελίδα.
Σελίδα: 1 - Εισαγωγική παρουσίαση των κειμένων
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ υποστηρίζει 07/10/2010 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δίνει στη δημοσιότητα έναν πρώτο κατάλογο υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων που υποστηρίζει στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: 1.
Σοσιαλδημοκρατία και Ανανεωτική Αριστερά. 18/11/2015 Σοσιαλδημοκρατία και ανανεωτική αριστερά. Δυο όμοροι πολιτικοί χώροι, μετά το πετυχημένο «πείραμα» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές, συζήτησαν το βράδυ της Τετάρτης στη κατάμεστη αίθουσα του Τιτάνια για την προοπτική της Μεταρρυθμιστικής προοδευτικής Κεντροαριστεράς στη Ελλάδα,
O Θ. Θεοχαρόπουλος επανεξελέγη γραμματέας της ΔΗΜΑΡ 18/10/2014 Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς επανεξελέγη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατά τη ψηφοφορία που διεξήχθη. Ο Θ. Θεοχαρόπουλος συγκέντρωσε 63 ψήφους (ποσοστό 61%) έναντι 35 (ποσοστό 34%) που συγκέντρωσε ο Χρ. Πετράκος, σε σύνολο 104 ψηφισάντων. Κατά τη διαλογή των ψηφοδελτίων βρέθηκαν 5 λευκά (ποσοστό 5%) και 1 άκυρο. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Θ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 11/11/2010 Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 διενεργείται ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας. Υποστηρίξαμε και αγωνιστήκαμε για την ανάδειξη του Συνδυασμού της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ και του Δημήτρη Μπίρμπα σε δημοτική αρχή.
Ν. Tσούκαλης: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας της Δυτικής Ελλάδας, 09/11/2010 Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μας της Δυτικής Ελλάδας, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο νέο αιρετό Περιφερειακό ΣυμβούλιοΔώσαμε έναν έντιμο όσο και άνισο αγώνα με ελάχιστα μέσα προβολής των απόψεών μας,
Απάντηση στην επιχείρηση κομματικοποίησης και πειθαναγκασμού με την υποστήριξη αυτοδιοίκητων συνδυασμών και προγραμμάτων κοινωνικού και οικολογικού προσανατολισμού 03/11/2010 Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η οργάνωση Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Αριστεράς με την παρουσία της Ασημίνας Ξηροτύρη υποψήφιας Περιφερειάρχη, ο Σάκης Παπαθανασίου συντονιστής της Π.Ε.Θ τόνισε εισαγωγικά τα εξής: 1.
Θόδωρος Μαργαρίτης:Μετατρέπουν τις εκλογές σε κομματικό γκάλοπ και μάλιστα με τα χρήματα του ελληνικού λαού. 03/11/2010 Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Καμίνη στο Δήμο της Αθήνας, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΕΝΝΕΑ, μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι αρνητικό γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου παλαιοπολιτική κομματικοποίηση των δημοτικών εκλογών.
Ο Φώτης Κουβέλης σε περιοδεία στη Θεσσαλία 03/11/2010 Περιοδεία στους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Θανάση Ζαχαρόπουλο. Ο Φ. Κουβέλης είχε σειρά επαφών με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς των Τρικάλων και του Βόλου.
Φώτης Κουβέλης: Εκλογές για την αυτοδιοίκηση και όχι για το Μνημόνιο 02/11/2010                                    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτης Κουβέλης, πλαισιωμένος από τους Αντρέα Παπαδόπουλο, (Εκπρόσωπο Τύπου της Δ.Α.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 18/10/2010 Με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον μηχανολόγο-μηχανικό, Γιώργο Ζάψα, κατεβαίνουν στην Περιφέρεια της Ηπείρου η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου είναι οι: -Ιωάννινα: Ρήγας Τσακίρης, δασολόγος, στέλεχος Οικολόγων Πράσινων, -Άρτα: Μιχάλης Κατής, αγρότης, -Πρέβεζα:
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 9606 | Σύνολο από 20/02/2004: 19,047,644 | Μοναδικά IP: 515,977