Ταυτότητα: Παρεμβάσεις
Στη δεξιά στήλη θα βρεις το αρχείο με όλα τα κείμενα που αναζητάς. Τα κείμενα είναι ταξινομημένα κατά κατιούσα ημερομηνία δημοσίευσης και κατανεμημένα σε σελίδες, ανά 10 κείμενα την σελίδα.
Σελίδα: 1 - Εισαγωγική παρουσίαση των κειμένων
Θανάσης Θεοχαρόπουλος:Δεσμευτική η γνώμη του ΕΣΡ για να μην αυθαιρετεί ο εκάστοτε υπουργός 22/10/2015 Όποιος πιστεύει πραγματικά στην αναγκαιότητα ενός σαφούς, ισχυρού και λειτουργικού θεσμικού πλαισίου για τον καθορισμό του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που θα διασφαλίζει τη νομιμότητα, την διαφάνεια και την πολυφωνία, δε μπορεί να είναι ικανοποιημένος ούτε με την μέχρι σήμερα κατάσταση αλλά ούτε και με το νομοθέτημα που συζητούμε σήμερα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: Νομιμότητα και διαφάνεια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. 21/10/2015 Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ταχθεί δημόσια και κατηγορηματικά υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πλαισίου που διασφαλίζει την νομιμότητα και την διαφάνεια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Πάντα με σεβασμό των προβλέψεων της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και των κανονισμών και με προσαρμογή στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.
ΔΗΜΑΡ: ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 31/08/2015 Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματός μας είναι αρμόδια για την εφαρμογή των αποφάσεων του Συνεδρίου, έχει την ευθύνη της διεύθυνσης του κόμματος και αποφασίζει για το σύνολο της πολιτικής της ΔΗΜΑΡ. Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη δημιουργία δημοκρατικής συμπαράταξης με το ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση ενός ισχυρού πόλου του ευρύτερου προοδευτικού χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της αναν
Φ. Κουβέλης: "Καταθέσαμε πρόταση νόμου για την μη κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου" 12/06/2013 Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Είμαστε αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι απαράδεκτο να κλείσει. Η οποιαδήποτε ρύθμιση δεν δικαιολογεί ούτε για μια στιγμή κλειστή τη ραδιοτηλεόραση.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Απερίφραστη καταδίκη για την επίθεση στον Αλέκο Αλαβάνο 22/10/2010 Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστερά για την επίθεση που δέχτηκε ο Αλέκος Αλαβάνος: "Εκφράζουμε την απερίφραστη καταδική μας για την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, από ακροδεξιές και ρατσιστικές ομάδες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Νίκος Λεγάκης ο γιατρός για τον κάθε συνάνθρωπο 21/10/2010 O Νίκος Λεγάκης αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η Δημοκρατική Αριστερά, τα μέλη και οι φίλοι της, στο σύνολό της αισθάνονται βαθειά οδύνη για τον θάνατο όχι μόνο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, με τον οποίο το κόμμα μας συνεργαζόταν, αλλά και του γιατρού – ανθρώπου.
Στ. Μπαγεώργος: Η διακομματική επιτροπή συζήτησε αποκλειστικά θέματα εκλογών 09/10/2010 Με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η διακομματική επιτροπή ομόφωνα συμφώνησε με την περικοπή του εκλογικού επιδόματος στούς δημοτικούς υπαλλήλους, ο Στέφανος Μπαγεώργος, μέλος της Ε.Ε.
Σχετικά με τις κυοφορούμενες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 02/10/2010 Διαβάζουμε στον τύπο διάφορες διαρροές σχετικά με το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχουμε να κάνουμε μερικές σύντομες παρατηρήσεις και να διατυπώσουμε εύλογα ερωτήματα: 1. - Η πρόσβαση στα ΑΕΙ θα γίνεται με πανελλαδικές εξετάσεις σε τέσσερα μαθήματα (από τα έξι σήμερα).
Θανάσης Λεβέντης: Μας ενδιαφέρει μια ευρύτατη συμπόρευση με το χώρο των Οικολόγων Πρασίνων, με πλατιά προοδευτικά αυτοδιοικητικά σχήματα 11/06/2010 Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Βρισκόμαστε εδώ μαζί με τους συντρόφους μου, Θόδωρο Μαργαρίτη και Δημήτρη Χατζησωκράτη , για να υποδηλώσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τη θέλησή μας για μια κοινή πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς και των Οικολόγων – Πρασίνων. Υποστηρίξαμε εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ την ανάγκη αυτής της κοινής πορείας.
Δ. Παπαδημούλης: Δεν μπορεί να υπάρξει νομισματική ενοποίηση χωρίς οικονομική και πολιτική ενοποίηση 12/02/2010 Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (Π. Τσούτσιας, Ν. Σαράντης, Γ. Ρουμπάτης) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας Δ. Παπαδημούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: Για την απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής:
Ταυτότητα
Παρεμβάσεις
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 9574 | Σύνολο από 20/02/2004: 19,047,612 | Μοναδικά IP: 515,977