Αρχείο
Στη δεξιά στήλη θα βρεις το αρχείο με όλα τα κείμενα που αναζητάς. Τα κείμενα είναι ταξινομημένα κατά κατιούσα ημερομηνία δημοσίευσης και κατανεμημένα σε σελίδες, ανά 10 κείμενα την σελίδα.
Σελίδα: 1 - Εισαγωγική παρουσίαση των κειμένων
Ελληνες Σοσιαλιστές και Ευρωπαική Σοσιαλδημοκρατία Tην Πέμπτη 25 Μαίου θα πραγματοποιηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα Ελληνες Σοσιαλιστές και Ευρωπαική Σοσιαλδημοκρατία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50 ) στις 19.
Οι εργαζόμενοι θα δώσουν μαζική απάντηση 16/05/2017, Η Πανελλαδική απεργία των συνδικάτων πρέπει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι στις επιλογές που βυθίζουν την χώρα σε λιτότητα χωρίς τέλος, και τους πολίτες στην φτωχοποίηση. Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, οι ιδεοληψίες ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ε.Ε.
Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΟΕΣ): Το Συνέδριο του Ιουνίου και ο Οδικός χάρτης 14/05/2017, Εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα η εισήγηση της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου που κατατέθηκε από τον Βασίλη Κεγκέρογλου. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Συνεδρίαση14 Μαΐου 2017 Ομόφωνη Εισήγηση της Γραμματείας της ΟΕΣ 1.
ΑΠΟΦΑΣΗ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΔΗΜΑΡ 13/05/2017, Συνεδρίασε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και εγκρίθηκε ομόφωνα η ακόλουθη απόφαση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Η κατάσταση στην χώρα είναι οριακή. Η ελληνική οικονομία χάνει το δυναμισμό της κάθε μέρα και περισσότερο. Η ανελέητη φοροεπιδρομή πλήττει τους πάντες και βαλτώνει την επιχειρηματικότητα.
Να ολοκληρωθεί επιτυχώς η φάση της προγραμματικής ενότητας των κομμάτων και κινήσεων που απαρτίζουν την ΔΗ ΣΥ 13/05/2017, “Θα ξεκινήσω με τις γαλλικές εκλογές, ένα θέμα που μας βγάζει από τα στενά ελληνικά όρια. Ωστόσο έχει προεκτάσεις και στην χώρα μας, καθώς οι εξελίξεις στη Γαλλία μπορούν να επηρεάσουν τις πολιτικές σε Ευρώπη και Ελλάδα. Το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών έδωσε μια βαθιά ανάσα και προκάλεσε αισθήματα ανακούφισης στη δημοκρατική Ευρώπη.
Ο E. MACRON με 66,1%, Πρόεδρος της Γαλλίας 2017-2022 07/05/2017, Ανακούφιση χωρίς εφησυχασμό. Ανακούφιση για όλους τους ευρωπαϊστές, τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες. Δεν επιτρέπεται όμως εφησυχασμός. Η άμεση απειλή της ακροδεξιάς απετράπη, δεν ηττήθηκε ακόμη όμως ο εθνικολαϊκισμός στην ρίζα του. Η μεγάλη νίκη του Μακρόν είναι νίκη της δημοκρατίας και της Ευρώπης.
Δεν έχετε παρουσιάσει κανένα σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κανένα σχέδιο για την αγροτική παραγωγή. 05/05/2017, Πράγματι, είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία την οποία έχουμε λάβει για σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για το δημογραφικό και σχετίζεται, βέβαια, και με το σημερινό θέμα, τον αγροτικό τομέα και με την παραμονή του αγροτικού πληθυσμού στις αγροτικές εργασίες και με το πώς επιτέλους θα μπορέσουμε να βάλουμε άλλο πλάνο ανάπτυξης για τη χώρα.
Θαν. Θεοχαρόπουλος:ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017 27/04/2017, Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.
Θαν. Θεοχαρόπουλος: οι δημοκρατικές δυνάμεις ψηφίζουν ΜΑΚΡΟΝ 24/04/2017, Τα υψηλά ποσοστά που έλαβε η ακροδεξιά και αντιευρωπαϊκή υποψηφιότητα της Μαρίν Λεπέν με τις ρατσιστικές θέσεις είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Η είσοδος στον δεύτερο γύρο είναι μία εξέλιξη ιδιαιτέρως αρνητική.
Υπερασπιζόμαστε τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα απέναντι σε όποια εξουσία «δεξιά» ή «αριστερή» τα καταπατά. 20/04/2017, Τα χθεσινά δραματικά γεγονότα με νεκρούς και τραυματίες στις μεγάλες διαδηλώσεις της Βενεζουέλας και οι νέες κινητοποιήσεις σήμερα προκαλούν εύλογη ανησυχία για το μέλλον της χώρας. Οι προοδευτικές, αριστερές δυνάμεις που πιστεύουν στο σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία δεν μπορεί παρά να είναι αντίθετες σε φαινόμενα ακραίου κρατικού αυταρχισμού και βίας όπως σήμερα βλέπουμε από το καθεστώς Μα
Αρχείο
Ειδήσεις
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 5139 | Σύνολο από 20/02/2004: 18,476,084 | Μοναδικά IP: 513,490