Αρχείο
Στη δεξιά στήλη θα βρεις το αρχείο με όλα τα κείμενα που αναζητάς. Τα κείμενα είναι ταξινομημένα κατά κατιούσα ημερομηνία δημοσίευσης και κατανεμημένα σε σελίδες, ανά 10 κείμενα την σελίδα.
Σελίδα: 1 - Εισαγωγική παρουσίαση των κειμένων
Η ανάγνωση του ΑΚΕΛ για το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα AlphaNewsLive, 13/07/2017, Αναλυτική ανακοίνωση στην οποία διατυπώνονται οι απόψεις του κόμματος για όλο το χρονικό της διαδικασίας για το κυπριακό μέχρι και τον Κραν Μοντάνα, εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ. Μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για ακατανόητη στάση σε κάποια στάδια της διαδικασίας ενώ κάνει λόγο για ασυνέπειες και παλινδρομήσεις.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ… 12/07/2017, Η Ελληνική Δικαιοσύνη υπό το βάρος των τρεχουσών πολιτικών περιστάσεων δεν στάθηκε για μια ακόμη φορά στο ύψος της και μπροστά στην Κίρκη της εξουσίας επέλεξε τον αυτοδιασυρμό της. Ένα από τα τελευταία στίγματά της, επί προεδρίας της αξέχαστης Βασιλικής Θάνου, είναι η απόφαση 697/2017 του Αρείου Πάγου. Αφορούσε την αναίρεση της Μαρίας και του Μανώλη Βασιλάκη κατά του υπουργού Εξωτερικών Ν.
Στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί η λογική “κατάληψης” και “ελέγχου” των θεσμών. 12/07/2017, Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και εγκρίθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Δικαιοσύνη- Κράτος Δικαίου Οι απαράδεκτες κυβερνητικές πρακτικές και οι καθημερινές, πλέον, επιθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην δικαιοσύνη είναι πλήγμα για την ίδια την Δημοκρατία.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ:Να σταματήσει η εξαπάτηση και η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 11/07/2017, Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιάστηκε στα πράσα. Η ανάκληση του κυβερνητικού αιτήματος για επανεξέταση της "υπόθεσης Μανωλάδας" από το ΕΔΑΔ, μετά από τις αντιδράσεις που προέκυψαν, θα σώσει την αξιοπρέπεια της χώρας όχι όμως την δική τους. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης οφείλει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.
Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με τα πεπραγμένα του Συνεδρίου 03/07/2017, Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου- Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις και το νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης περισσότεροι από 2.500 σύνεδροι ενέκριναν στο σύνολό τους ( με μία μόνο λευκή ψήφο) τις εισηγήσεις: 1. Των πολιτικών θέσεων 2. Το Σχέδιο Ελλάδα 3.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 02/07/2017, Σύντροφοι και συντρόφισσες Φίλες και φίλοι Πριν 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2015 άρχισε το ταξίδι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Δεν ήταν εύκολη και δεδομένη αυτή η συνεργασία. Οι θέσεις του Συνεδρίου του 2015 της Δημ.
Nα εγκαταλείψουμε την αυταρέσκεια και την ψευδαίσθηση, ότι μια νέα σελίδα ξεκινάει από εμάς Τάσος Γιαννίτσης, 01/07/2017, Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη συνολικά για την πρόσκληση να μιλήσω στο Συνέδριό σας για τα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες μας προτεραιότητες. Όσα θα αναφέρω συνοψίζονται σε επτά σημεία-κλειδιά: Πειστικό ιδεολογικό στίγμα για τον 21ο αι.
Τα επόμενα βήματα για το νέο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα Στέργιος Καλπάκης, 01/07/2017, Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε με τη γενναία απόφαση δύο κομμάτων και των οργανωμένων πολιτών του προοδευτικού χώρου να απαντήσουν με τη συμπαράταξή τους στον εκλογικό αιφνιδιασμό του Σεπτεμβρίου του 2015. Η προσπάθεια αυτή ήταν επίπονη.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 30/06/2017, Είμαστε όλοι εδώ. Με διαδρομές και προσφορά στην ανανεωτική αριστερά, στην σοσιαλδημοκρατία, και στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Με προσδοκίες για ένα κοινό μέλλον. Είμαστε όλοι εδώ. Για να εκπροσωπήσουμε την λογική, την υπευθυνότητα, την προοδευτική προοπτική. Να αντιπαλέψουμε τον λαϊκισμό και τον συντηρητισμό. Η ευθύνη είναι μεγάλη.
OI ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧOI ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 24/06/2017, Το θέμα των συμβασιούχων και της αποκομιδής των απορριμμάτων είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που έχει ταλανίσει την χώρα, τόσο οικονομικά, όσο και κοινωνικά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σε αυτό το ζήτημα καμώνεται πως δεν καταλαβαίνει ότι αυτή κυβερνά, συνεχίζει να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση αντί να σκύψει στα προβλήματα των πολιτών χωρίς λαϊκισμό.
Αρχείο
Ειδήσεις
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
Design, Developed & Powered by 2easy Web Applications
Επισκέπτες | Σήμερα: 9589 | Σύνολο από 20/02/2004: 19,047,627 | Μοναδικά IP: 515,977